NOTÍCIA

JLFA FINALITZA L’EXERCICI AMB SUPERÀVIT ECONÒMIC.

JLFA aconsegueix saldar quasi la totalitat del deute heretat de anteriors gestores.

Baix la direcció de Vicente Muñoz, JLFA aconsegueix saldar quasi la totalitat del deute heretat de anteriors gestores en 2010.

Durant la reunió de Presidents realitzada anit 26 d'abril en el casal de la comissió Pere Morell, la JLFA presidida per Vicent Muñoz, ha presentat el balanç econòmic de l’exercici 2016-2017.

Després de la recollida i la comptabilització de les factures de proveïdors i el respectiu pagament, l’any ha finalitzat amb un superàvit de 37.393,64 €. Este resultat entre altres, ha permés reduir el deute econòmic que l’actual JLFA va heretar quan es va accedir a la seua gestió en 2010, sent este d’un valor corresponent a: 98.745 €. Com principal objectiu de l’actual gestora durant els últims 8 anys, el deute ha segut reduït de forma considerable any darrere d’any. A data de 26 d’abril de 2017, una vegada realitzat els pagaments pertinents, el deute que acumula JLFA es de 4.578,57 €, una xifra que ha segut reduïda a mínims, i que segons les estimacions que han estat realitzades, està previst cancel·lar dita xifra a curt termini junt al compromís adquirit amb l’Ajuntament d’Alzira mitjançant la Regidoria de Festes, d’organitzar novament el concurs d’indumentaristes per a la realització dels trages oficials de les Falleres Majors d’Alzira i les seues Corts d’Honor i fer front als costos del mateix.

<< TORNAR