ESDEVENIMENT

3º Dia Falles
19 DE MARç 2017

Programa complet del tercer dia de les Falles 2017.

A les 8:00 hores, despertà.

A les 10:30 hores, santa missa en l’Arxiprestal de Santa Caterina en honor a Sant Josep. En finalitzar se celebrarà la tradicional processó de Sant Josep per diferents carrers de la nostra Ciutat.

A les 14:00 hores, en la Plaça del Regne, mascletà.

A les 17:00 hores, desfilada dels pasdobles amb el següent itinerari:

Concentració en la Plaça de Sant Judes Tadeu, Salvador Santamaría, Reis Catòlics, Hort dels Frares, Plaça Major (dreta) Correus, finalitzant l'acte en l'encreuament amb l’Avinguda Sants Patrons.

A partir de les 21:00 hores, cremà dels monuments fallers infantils. La Fallera Major Infantil d’Alzira Valeria Oliver García del Busto, amb la seua Cort d’Honor i la Junta Local Fallera assistiran a la cremà del monument faller infantil que haja obtingut el primer premi de la secció especial infantil de les Falles 2017.

A partir de les 22:00 hores, cremà dels monuments fallers grans. La Fallera Major d’Alzira i reina de les festes de la Ciutat Lidia Enguix i Palomares, amb la seua Cort d’Honor i la Junta Local Fallera assistiran a la cremà del monument faller que haja obtingut el primer premi de la secció especial de les Falles 2017.


<< TORNAR