Pintor T. Andreu
CONTACTE

c/ Pintor Andreu, n17
fallapintorandreu@gmail.com

REPRESENTANTS
PRESIDENT

Roberto Magraner Carrió

FALLERA MAJOR

Silvia Evaristo Salom

PRESIDENT INFANTIL

Alejandro Magraner Gómez

FALLERA MAJOR INFANTIL

Paola Navarro Martí

FALLA GRAN
Inques, Maies i Alzirenys Alfredo Bernat
FALLA INFANTIL
H2O Bernardo Estela

DIRECTIVA

DESCARREGAR
INTRODUCCIÓ HISTÒRICA
NOSTRA HISTÒRIA

L'any 1953 es va plantar una falla infantil en el carrer Pintor Andreu, que va guanyar el primer premi, tot i com consta en l'Acta del Jurat d'aquell any. Fou fallereta major María Teresa Ahulló Iborra i president Pascual Ahulló. El 1964 tornaren a plantar una altra falleta infantil de la qual va ser fallera major Margarita Llopis Pla. Va guanyar el premi seté. La primera falla adulta del carrer es va plantar l'any 1976, baix la presidència d'Abelard Hurtado Clemente i fallera major Maria Vicenta Cucarella Ibáñez, feta per l'artista Salvador Soria amb el tema "Farolades".

Seguirem plantant falles any rere any fins l'actualitat, guanyant el primer premi de la secció primera el 1977, aconseguirem també el primer premi infantil i publicarem un llibre de poesies d'Enric Pérez Presencia, sent les dues falleres majors les netes del Poeta, Immaculada Vidal Pérez i María Pérez Joan.

La nostra comissió es caracteritza per la seua implicació en el món cultural del nostre poble, organitzant conferències, exposicions de pintura en la Casa de la Cultura d?Alzira i publicant els tan valorats llibres sobre la història d?Alzira que ha escrit el nostre benvolgut amic Aurelià Lairon.

Personatges tan emblemàtics com Alfonso Rovira són col·laboradors habituals en les nostres publicacions.

Ens caracteritza també la preocupació per la conservació de les nostres tradicions culturals, amb tal fi hem organitzat diverses mostres de Cant d?Estil Valencià, les quals nomenarem baix el nom de FOLKALZIRA; events inèdits en el nostre poble.

Vos convidem a que vingau a conèixer-nos al carrer Pintor Andreu d?Alzira, on es troba el nostre cau, vos assegurem que sereu benvinguts.